Srbija legalizuje marihuanu?!

Beograd – Antologijska odluka da se konačno legalizuje upotreba marihuane u Srbiji prema rečima nadležnih smanjiće stopu kriminala, povećati broj turista, “izlečiti” brojne nikotinske zavisnike i alkoholičare… Jednom rečju, vratiće osmehe na lica Srba i Srpkinja!

Nakon pritiska javnosti i višemesečnih demonstracija u “krugu dvojke”, od danas (po ugledu na Evropu), na snagu stupa zakon kojim se konačno u Srbiji legalizuje upotreba marihuane, i to ne samo u medicinske svrhe!

Naime, kako je saopšteno, “trava” će moći slobodno da se uzgaja na terasi i konzumira na ulici, a uskoro će u Skupštini biti povedena i debata o tome da se uvedeobeležavanje mesta u javnim prostorima na kojima će se od sada pa nadalje i ubuduće slobodno pušiti višenamenska opojna biljka.

– Već smo osmislili logotip kojim će biti obeleženi stolovi za kojim će moći da se pušikanabis – počinje priču za Telegraf čuveni gradski konobar Voja Š, predsednik Organizacije “Poslužitelji urbanih gradskih mesta”, dodajući da će u znak podrškeprvi danas na Trgu Republike zapaliti neobično dugački džoint, koji su udruženim snagama smotali najbolji učenici beogradskih gimnazija.

Legalizacija marihuane će prema rečima nadležnih smanjiti stopu kriminala, povećati broj turista, “izlečiti” brojne nikotinske zavisnike i alkoholičare… Jednom rečju, vratiće osmehe na lica Srba i Srpkinja!

 

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO