Stanje odbornika koji se zapalio u Topoli i dalje nepromenjeno: Hospitalizovan u Kliničkom centru Kragujevac, sugrađani još uvek u šoku nakon svega što se dogodilo

Foto:Tanjug Kragujevac – Odbornik Skupštine opština Topola D.M. koji se polio benzinom i zapalio ispred Policijske stanice u centru ove opštine još uvek je životno ugrožen.

– Stanje pacijenta je i dalje nepromenjeno. On je primljen na lečenje u Klinički centar Kragujevac, nalazi se u Jedinici intenzivnog lečenja centra za anesteziju i reanimatologiju. Pacijent je u teškom stanju, vitalno je ugrožen i priključen na mehaničku ventilaciju, potvrđeno je za RINU u UKC Kragujevac.

Stanovnici Topole još uvek su u neverici nakon ovog incidenta i dodaju da ne pamte da se išta slično dogodilo u njiovoj opštini.

– D. M. je bio na sednici skupštine koja se održavala juče popodne u ovoj opštini. Tokom noći se polio benzinom i zapalio u centru grada. Prilikom spašavanja nesrećnog čoveka i jednom policajcu je povređena ruka, rekao je ranije jedan od očevidaca.

rina.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO