Naslovna Sandžak Novi Pazar Steel Arms dominira u Trsteniku: Pet medalja i pehar za novopazarske takmičare

Steel Arms dominira u Trsteniku: Pet medalja i pehar za novopazarske takmičare

steel-arms-dominira-u-trsteniku:-pet-medalja-i-pehar-za-novopazarske-takmicare
Steel Arms dominira u Trsteniku: Pet medalja i pehar za novopazarske takmičare

Takmičari kluba Steel Arms iz Novog Pazara ostvarili su izuzetan uspeh na turniru u sportskom obaranju ruku koji je juče održan u Trsteniku, osvojivši ukupno pet medalja i prestižni pehar u master apsolutnoj kategoriji.

Zihnija Zilkić, ponos Steel Arms-a, dominirao je u master kategoriji, osvojivši prvo mesto i demonstrirajući izvanrednu snagu i tehniku. Zilkić je pokazao svoju veštinu i u seniorskoj kategoriji do 80 kg, gde je zasluženo osvojio treće mesto.

Mladi Ismir Zilkić, takođe član Steel Arms-a, istakao se u konkurenciji juniora do 18 godina. U apsolutnoj kategoriji, Ismir je zauzeo treće mesto, potvrđujući budući potencijal i talent.

Muamer Hasanović je u kategoriji amatera do 85 kg osvojio impresivno drugo mesto, dokazavši svoju snagu i upornost. Faris Husović je u kategoriji preko 85 kg takođe ostvario zapažen rezultat, zauzevši treće mesto na podijumu.

Ovaj turnir u Trsteniku bio je prava prilika za Steel Arms takmičare da pokažu svoju posvećenost i veštine u sportskom obaranju ruku. Osvojeni pehar u master apsolutnoj kategoriji i pet medalja su dokaz kvaliteta i talenta koji ovaj klub poseduje.

indeksonline.rs

Exit mobile version