Stigla kazna za nerede

Neredi koji su se dogodili na utakmici 7. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde dobili su epilog pred disciplinskim organima Fudbalskog saveza Srbije.
Fudbalski klub Novi Pazar kažnjen je novčano sa 600.000 dinara zbog nereda koje su izazvali navijači tog tima na pomenutoj utakmici, a sa dodatnih 150.000 zbog propusta u organizaciji na utakmici sa Radom.
Pored toga, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je FK Novi Pazar zatvaranjem severne tribine na “Gradskom stadionu” na narednih pet utakmica koje taj klub igra kao domaćin!
To znači da će Novi Pazar utakmice sa lučanskom Mladosti, Radničkim iz Niša, Napretkom, Bačkom i Javor Matisom igrati bez podrške svojih najvatrenijih navijača.
Moguće je da će ovde doći do korekcija jer su krajem septembra na programu utakmice 1/16 finala Kupa i ako Novi Pazar bude igrao na svom terenu kazna će se odnositi i na tu utakmicu ali i na eventualni odloženi duel sa Vojvodinom koji bi mogao da bude zakazan u međuvremenu.
Što se tiče FK Crvena zvezda, Disciplinska komisija FSS je ponovo novčano kaznila klub iz Ljutice Bogdana i to sa 400.000 dinara zbog incidenata koje su pristalice šampiona Srbije napravile u Novom Pazaru.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO