Suspendovan špijun iz gradske uprave Novi Pazar

spijun

Novi Pazar – Danas je na osnovu materijalnih dokaza sa posla (radno mesto – kurir) suspendovan Fuad Salković. Prema informacijama koje smo dobili iz gradske uprave Novi Pazar protiv njega je pokrenut disciplinski postupak za otkaz ugovora o radu zbog neovlašćenog distribuiranja poverljive dokumentacije. 

On je osumnjičen za krađu dokumentacije i protiv njega će se pokrenuti krivični postupak pred nadležnim sudom zbog grubog kršenja zakona. Osim pomenutog Fuada Salkovića, pokrenuta je interna istraga protiv više lica iz gradske uprave Novi Pazar.

Kako nezvanično saznajemo, Fuad Salković je kao kurir svu poverljivu poštu koja je bila upućena na gradonačelnika Novog Pazara otvarao, fotografisao, umnožavao i istu prosledjivao centrali SDA Sulejmana Ugljanina. Dokumentacija se sve češće može videti na internet portalima bliskim Sulejmanu Ugljaninu. Tu istu dokumentaciju pomenuti promoviše na internetu i preporučuje drugima. Nadležni sud će na osnovu materijalnih dokaza ispitati često nestajanje dokumentacije i izlaganje iste na web portalima.

Na osnovu operativnih saznanja pokrenuta je interna istraga protiv nekoliko radnika gradske uprave u Novom Pazaru koji su na internet mrežama negativnom kampanjom oštetili ugled Novog Pazara. Kako nezvanično saznajemo u pitanju su lica:

  • M.Z. – radnik odeljenja za privredu
  • E.Z. – radnica odeljenja za društvene delatnosti
  • E.B. – radnica odeljenja za društvene delatnosti
  • E.F. – radnik odeljenja za inspekcijske poslove
  • još nekoliko imena, koja su zbog interne istrage ostala u tajnosti

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO