Teške krađe u Novom Pazaru

ilustracija

 

Zbog sumnje da su ometali službeno lice u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i zbog napada na ovlašćeno službeno lice u obavljanju službene delatnosti privedena su dva lica juče oko 12:30h u zgradi suda u Novom Pazaru, verbalno i fizički ometali policijske službenike u obavljanju službene radnje.

 Policija je juče nešto kasnije, oko 16:30h u Novom Pazaru uhvatila O.P. (23) koji je došao da uzme novac od osobe od koje je pokušao da iznudi novac. Službenici Policijske uprave u Novom Pazaru, odredili su meru zadržavanja do 48 sati M.I. (30) i H.K. (26) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Sumnja se da su, 01/02. februara iz garaže, otuđili vozilo ,,ford” valjevskih registarskih oznaka, vlasništvo N.H. iz Novog Pazara i prodali ga na otpad za sekundrne sirovine „Pljevljani“ za 12.000 dinara vlasniku otpada V. D., a on ga je rashodovao.

Policija je V. D. (58) iz Novog Pazara, podnela krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prikrivanje.

Sumnja se da je H.K., u toku noći 6. februara, u Ulici Generala Živkovića, obio market „Samald komerc“ i otuđio prehrambenih proizvoda u iznosu od oko 85.000 dinara

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO