Todorović: Da smanjimo agresivnost košarkaša Radničkog

Trener košarkaša Novog Pazara Zoran Todorović rekao je da je za pobedu nad Radničkim iz Kragujevca, u drugom kolu Košarkaške lige Srbije (KLS), potrebno smanjiti agresivnost kod gostiju.

“Nisam očekivao lak i ubedljiv trijumf Radničkog nad Pančevcima na startu sezone. Ne verujem, ipak, da će biti toliko agresivni protiv naših bekova u prvoj liniji. Moramo da nađemo recept i da zaigramo jako od početka. To važi za sve utakmice, ne samo za predstojeću protiv Kragujevčana”, rekao je Todorović.

Novi Pazar je u prvom kolu KLS pobedio Slobodu u Užicu (90:83), dok je Radnički u Kragujevcu dobio ekipu Tamiša (99:76).

“Mi smo u Užicu iznenadili sve, osim sebe. Ključ je bila naša odbrana u drugom poluvremenu. Uspeh protiv Slobode ne donosi nam ništa više od dva boda, koje sada moramo da overimo. Verujem da će navijači da nam pomognu. Njihova podrška nam je veoma bitna”, ocenio je Todorović.

“Kod Radničkog prednjače Uroš Nikolić, moj nekadašnji adut u palanačkoj Mladosti Milić Blagojević, Đorđe Milosavljević, Amerikanac Trej Kroft, Marko Đerasimović i Aleksa Čabrilo. Tu su još mladi Danilo Labović i Đuro Dautović”, dodao je on.

Todorović je naveo da su neke treninge Pazaraca propustili Nemanja Nikolić zbog bolesti i lakše povređeni Marko Gutalj.

Novi Pazar i Radnički igraju u nedelju od 18.00 u Dvorani Sportske akademije Douš.

M. Minić

Foto: KLS

The post Todorović: Da smanjimo agresivnost košarkaša Radničkog appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Todorović: Da smanjimo agresivnost košarkaša Radničkog appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO