Todorović: Pobeda nad Džokerom ravna čudu (nedelja, 18.00)

Trener košarkaša Novog Pazara Zoran Todorović rekao je danas da bi pobeda nad gostujućim Džokerom u 15. kolu Košarkaške lige Srbije (KLS) bila ravna čudu.

“Predstoji nam teška utakmica. Već duže smo u problemu, ali niko nas nije nadigrao. S petoricom, šestoricom u rotaciji teško da možemo da izdržimo ritam od tri meča nedeljno. Pre svega smo zbog umora pali u Kraljevu i Pančevu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam da napravimo nemoguće”, rekao je Todorović.

Pazarci su u seriji od osam poraza, dok je novajlija u KLS iz Sombora dobio četiri od poslednjih pet utakmica.

“Iako prvi put igraju u najjačoj domaćoj ligi, Somborci su jedan od najorganizovanijih klubova. Rade izvanredan posao. Posle dva kola promenili su trenera, preuzeo ih je iskusni Željko Lukajić. Zamenili su par igrača i naštimovali se”, ocenio je Todorović.

“Mi imamo povređene i bolesne igrače. Protiv Džokera neće igrati Stevan Karapandžić, a dobro je što nam se vraća Luka Vasić. U takvoj situaciji, gosti su favoriti”, dodao je on.

Džoker je sedmoplasirani u KLS sa po sedam pobeda i neuspeha, dok je Novi Pazar na deobi od 14. do poslednje, 16. pozicije na tabeli sa skorom 4/10.

Novi Pazar i Džoker igraju u nedelju od 18.00 u Dvorani Sportske akademije Douš.

M. Minić

The post Todorović: Pobeda nad Džokerom ravna čudu (nedelja, 18.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Todorović: Pobeda nad Džokerom ravna čudu (nedelja, 18.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO