Tragedija izbegnuta za dlaku: Vozač bmw-a u Novom Pazaru pokušao da pobegne policiji pa udario i razvalio zaštitnu ogradu na trotoaru

Foto: Eldin Ćorović Novi Pazar – U strogom centru Novog Pazara došlo je do teškog saobraćajnog incidenta kada je vozač automobila bmw pokušavajući da pobegne policijskoj patroli izgubio kontrolu nad vozilom i porušio zaštitnu ogradu koja štiti pešake na trotoaru.

– To se sve dogodilo u neposredoj blizini autobuske stanice , gde u svakom trenutku ima veliki broj pešaka. Samo pukom srećom je izbegnuta tragedija, kažu za RINU Novopazarci.

Oni dodaju da je ovakvih i sličnih incidenata sve više i da pojedini vozači, posebno skupocenih automobila, ne prezaju u svojoj bahatosti.

– Ne može ni policija da stoji na svim mestima 24 sata, sedam dana u sedmici. Ovakvo loše ponašanje mora da se menja iz korena i da se mladi vozači na vreme edukuju šta je nedopustivo u saobraćaju. Gradske ulice nisu njihova dedovina da se ponašaju kako oni hoće, revoltiran je stariji građanin Novog Pazara.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO