Tragičan kraj: Telo utopljene Moldavke pronađeno kod Sutomora na 20 metara od obale, kako pluta uočili ga spasioci sa kopna

Bar – Telo devojke iz Modavije koaj se utopila tokom vikedna kod Sutomora, pronađeno je danas oko 10 časova.

– Njeno telo pronađeno je na 20 metara od obale, u uvali Strbina kod Sutomora, kako pluta u moru. Pronađeno je od strane spasilaca sa kopna. Uviđaj je u toku, potvrdio je za RINU Žarko Lukšić načelnik UPSUL.

Za Moldavkom koja se utopila, prethodnih dana tragali su oripadnici svih raspoloživih službi, a uključeni su bili dronovi i helikopteri. Svi koji su učestvovali u potrazi, kao i uvek, pokazali su izuzetnu hrabrost i profesionalizam.

– Angažovani su bili i pripadnici Službe zaštite i spašavanja Bar, granična policija, plovila vojne mornarice. Aktivarini su takođe bila dva skutera UPSUL, helikopteri Vojske CG, sedam ronioca Regionalnog centra za deminiranje iz Bijele, rekao je Lukšić.

Inače, Moldavka se utopila u moru kada je, uprkos upozorenjima, sa još trojicom momaka isplovila na sup daskama. Njih trojica su uspeli da se domognu kopna, ali njoj nažalost nije bilo spasa i utopila se na samo 20 metara od obale.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO