Trening kurs “Bushacraft” u Velikoj Britaniji

Birmingham

 

Ukoliko imate između 20 i 25 godina, zaljubljeni ste u zivot u prirodi, volite da stičete nova I konkretna znanja i iskustva a pritom nikada niste bili u Velikoj Britaniji, trening kurs  “Bushacraft” je prava prilika za vas!

Konkurs je otvoren za dve mlade, vesele i pozitivne osobe spremne da kroz neformalno obrazovanje i interkulturno učenje steknu osnovna znanja i veštine o zivotu u prirodi, snalaženju i orjentaciji. Trening kurs se odžava u gradu Birmingem od 11. Do 18. maja 2013. godine.

Pravila finansiranja vašeg učešća na ovom treningu su opšta pravila programa Mladi u Akciji, što znači da projekat pokriva smestaj i ishranu ucesnika kao i 70% ukupne cene putne karte. Sve sto je potrebno da uradite jeste da ispunjavate pomenute uslove i posedujete relativno dobar nivo poznavanja engleskog jezika. Projekat u potpunosti pokriva troskove izdavanja Britanske vize.

 

Prijave se vrše isključivo putem slanja motivacionog pisma  od  jedne A4 stane sa podacima učesnika (Ime i prezime, e mail adresa, broj telefona, pol i datum rođenja) na [email protected] uz SUBJECT Prijava za učešće na TC BUSHCRAFT. Prijave traju do 20. februara

Vidimo se u Velikoj Britaniji!

 

NAPOMENA: Izbor učesnika izvršiće se na osnovu vase motivacije i demokratskog odabira polaznika. Organizaciju OSMEH predstavljaće 3 učesnika iz Srbije. Proverite dobro svoje raspoloživo slobodno vreme jer ukoliko se prijavite i budete odabrani a zatim otkažete učešće, gubite pravo da učestvujete u nekom od budućih programa razmene organizacije OSMEH.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO