Turnir Basket 3×3 jedan od najbolje organizovanih dogadjaja u Novom Pazaru

Turnir u basketu 3×3 koji je održan poslednjeg vikenda, prvi put u Novom Pazaru, oduševio je sve ljubitelje ove igre u ovom gradu. Direktor Sportskog saveza Emir Mehmedović ne krije zadovoljstvo i kaže da je turnir prevazišao sva očekivanja što je rezultat besprekorne organizacije.

– Grad Novi Pazar, gradski Sportski savez i sportska ustanova Pendik, u saradnji sa 3×3 Srbija, glavni su organizatori održanog turnira u basketu 3×3. Učestvovalo je 30 ekipa i 120 igrača u svim takmičarskim selekcijam, koji su se. admetali puni 10 časova, kaže direktor Mehmedović.

On dodaje da je priprema i organizacija ovog dogadjaja trajali duže od mesec dana.

-Radili smo punih mesec dana, tim su činili ljudi iz našeg saveza, marketinga, logistike i ostalih službi. Osim što smo želeli da turnir bude besprekoran, krajni cilj bio nam je i promocija Novog Pazara i smatram da smo u tome uspeli, rekao je Mehmedović.

Prvi turnir BASKET 3×3 u konkurenciji seniora osvojila je beogradska ekipa Olimp, koja je zaradila 120.000 dinara, drugo mesto zauzela je ekipa Armagedon i njima je pripala nagrada u iznosu od 50.000 din dok je treće mesto zauzela ekipa Pazarci u sastavu Asmir Numanović, Tarik Numanović, Almir Dazdarević i Haris Ajdinović, njima je pripala novčana nagrada u iznosu od 30.000 dinara.

Kod mlađih selekcija pobedničke pehare osvojili su juniori Tutina, kadeti Starog Rasa i pionirski tim Pazar 3×3.

Nagrade su uručene i najstarijim učesnicima turnira Ismailu Ćosoviću i Seadu Spahiću, koji su igrali za Fener.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO