UDES KOD UŠĆA STVORIO HAOS NA PUTU: Kolone vozila dugačke kilometrima (VIDEO)

UŠĆE – Danas nešto posle 13 časova došlo je do saobraćajnog udesa između dva kamiona, što je rezultiralo formiranjem nepreglednih kolona vozila duž puta. Iako srećom nije bilo žrtava, značajne smetnje u saobraćaju su i dalje prisutne.

Kako saznaje indeksonline.rs, udes se dogodio u blizini mesta Polumir, a iz pravca Kraljeva formirala se kolona dugačka čak 7 kilometara. Vozači su bili suočeni sa izuzetno teškom situacijom na putu, dok se slična situacija odvijala i iz pravca Raške prema Ušću.

Policija je odmah reagovala na poziv i stigla na lice mesta kako bi obezbedila situaciju. Tokom narednog sata, saobraćaj je bio potpuno obustavljen, izazivajući značajne probleme vozačima koji su pokušavali da prođu kroz ovu prometnu maglu.

Srećom, nisu prijavljene žrtve u ovom udesu, ali materijalna šteta na vozilima je značajna. Policija je brzo reagovala, uspostavljajući ograničen saobraćaj sa jednom trakom uz međusobno propuštanje vozila.

Saobraćaj se trenutno normalizuje, ali vozačima se preporučuje oprez i strpljenje dok se ne očiste potpuno formirane kolone. Pripadnici saobraćajne policije i dalje su prisutni kako bi obezbedili red i sigurnost na ovom delu puta.

Očekuje se da će se situacija potpuno normalizovati u narednim satima, ali vozačima se savetuje da prate obaveštenja policije i lokalnih vlasti kako bi izbegli eventualne dodatne gužve ili preusmeravanja saobraćaja.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO