Uhapšen vinovnik nesreće u Zagrebu, jedna povređena osoba se bori za život

ZAGREB – Vozač Mercedesa koji je u petak uveče oko 22 sata, vozeći neprilagođenom brzinom, pokosio tri pešaka, a potom udario u automobile parkirane kod tržnog centra Supernova u Zagrebu i povredio još dvoje ljudi, uhapšen je, a jedna od povređenih osoba bori se život.

Portal Index.hr prenosi da je vozač Mercedesa “divljao po parkiralištu trgžnog centra” i jurio autom dok nije udari u ljude koji su se nalazili na parkingu, a onda i u parkirane automobile.

Kako prenosi portal, po svemu sudeći se radilo o trci po parkiralištu šoping-centra, a nasradali su posmatrali trku automobila.

Nedugo posle nesreće stigla su prva kola Hitne pomoći, a potom su pozvana još tri vozila.

Kako prenosi HINA jedna osoba nalazila se ispod automobila i oslobodili su je radnici Hitne pomoći, a ubrzo su stigli i vatrogasci koji su pomagali ekipama Hitne pomoći.

Zagrebačka policija saopštila je da je započela je kriminalističku istragu i saslušanje 23-godišnjaka koji je izazvao ovu nesreću.

U policijskom saopštenju se precizira da je 23-godišnji vozač Mercedesa zagrebačkih registarskih tablica vozio neprilagođenom brzinom i najpre naleteo na tri pješaka i jedan automobil koji se potom odbio na drugi automobil.

Udarac je automobilom bio toliko snažan da su ljudi leteli više metara u vazduh, navode očevici.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO