Uhapšene četiri osobe zbog teškog ubistva u Zemunu

MUP BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, efikasnom akcijom uhapsili su G.M. (1997), D.K. (1996), I.G. (1990) i Z.J. (1997) zbog krivičnog dela teško ubistvo nad tridesetogodišnjim muškarcem 21. juna ove godine u Zemunu, saopšteno je danas iz MUP-a.

Oni se sumnjiče da su u više navrata pratili i opservirali tridesetogodišnjeg muškarca, a da se 21. juna osumnjičeni G.M. maskirao u dostavljača hrane, prišao motorom do žrtve i iz vatrenog oružja u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga.

U toku je dalji rad policije.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd čestitao je na ovoj akciji istakavši da su zahvaljujući njihovom predanom i profesionalnom radu sva ubistva počinjena od početka godine u Srbiji rasvetljena.

„Zahvaljujući vašoj upornosti i znanju, predanom i angažovanom radu, Beograd je siguran i bezbedan grad. Poruke vašeg rada su jasne i nedvosmislene ne postoji zločin koji će proći ne kažnjeno i svakoga onoga ko počini krivično delo stići će pravda“, poručio je ministar.

Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO