Uhapšeno još jedno lice za kojim je policija tragala zbog falsifikovanja dokumenata

NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Novom Pazaru juče su slobode lišili F.I. iz tog grada, saznaje indeksonline.rs

Za njim se tragalo nakon što je novopazarska i beogradska policija 3. marta ove godine uhapsila više osoba osumnjičenih za falsifikovanje dokumenata.

Tom prilikom uhapšeni su P.R, J.R. i Z.F. iz Novog Pazara, kao i DŽ.F. iz Tutina, dok je policija tragala za osumnjičenim F.I. i F.J. takođe iz Novog Pazara.

F.I. je saslušan u prostorijama PU Novi Pazar, nakon čega mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Osumnjičeni F.I. će nakon isteka policijskog zadržavanja biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Za osumnjičenim F.J. se intenzivno traga.

Podsećamo, tokom akcije, koja je počela u rano jutro, 3. marta 2020. godine, a kojom je rukovodilo Više tužilaštvo i Novom Pazaru pronađena je razna opremu i materijal za falsifikovanje, kao i određenu količinu gotovih dokumenata. Pronađeni su i brojni telefoni u kojima su se nalazile prepiske u vezi sa izradom dokumenata, kao i fotografije gotovih dokumenata.

Od uhapšenih osoba je oduzeta je i određena količina novca, kao i tri automobila i skuter.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO