Ulaganja u infrastrukturu transformišu naselje Sekakovac

Novi Pazar – Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i koordinator za infrastrukturne radove Nihad Hasanović danas su posetili naselje Sekakovac kako bi videli rezultate značajnih investicija u infrastruktrne radove. Jedan od najvidljivijih uspeha ovih ulaganja je transformacija Ulice 423, koja sada izgleda potpuno drugačije zahvaljujući novom sloju asfalta.

Nakon dugogodišnjeg čekanja, meštani naselja Sekakovac sada su svedoci preobražaja svoje ulice. Asfaltiranje Ulice 423 donelo je radost i zadovoljstvo svim stanovnicima koji su sada korisnici modernog i kvalitetnog puta. Ova investicija je samo jedan deo šireg plana obnove infrastrukture u Novom Pazaru.

Pored Ulice 423, lokalni put u Osoju takođe je prošao kroz proces asfaltiranja, omogućavajući bolju povezanost i udobnost za građane ovog područja. A transformacija nije stala samo na ovim projektima. Sutra se očekuje asfaltiranje desne obale reke “Raške”, sa uređenjem korita u dužini od 400 metara. Ongoing radovi takođe obuhvataju Deževsku ulicu i naselje Šutenovac, prema Zlatiborskoj ulici.

Koordinator za infrastrukturne radove, Nihad Hasanović, istakao je da je sezona gradnje u punom jeku. Trenutno se sprovode radovi na području Rogozne i Žunjevića, s nadom da će vremenski uslovi biti povoljni kako bi se radovi nesmetano nastavili. Hasanović takođe podseća građane da su vrata Gradske uprave uvek otvorena za njih, kako bi čuli njihove potrebe i brigu.

Ova serija infrastrukturnih ulaganja predstavlja značajan korak napred za Novi Pazar i njegove građane. Poboljšanje saobraćajne povezanosti, kvaliteta života i mogućnosti za ekonomski razvoj su ciljevi koje Grad Novi Pazar uporno ostvaruje, i sa zadovoljstvom se svedoči vidljivim promenama koje donose ovi projekti.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO