UNICEF: Potreban nam je hitan humanitarni prekid vatre da bismo došli do djece u Gazi

UNICEF saopčio da je potreban hitan humanitarni prekid vatre kako bi se došlo do djece u blokiranom pojasu Gaze.

Ured UNICEF MENA je na društvenoj mreži X upozorio međunarodnu zajednicu i javnost da je situacija katastrofalna po djecu u Gazi.

“UNICEF odgovara na kritične potrebe djece u Pojasu Gaze, ali pristup toj djeci postaje sve teži i opasniji. Potreban nam je hitan humanitarni prekid vatre da bismo došli do djece”, poručili su iz UNICEF-a.

Iz UNICEF-a su podijelili i fotografije iz Gaze, kao i konstatacija da djeca prva i najviše pate u svim ratovima.

Anadolu

 

Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu
Klikom na link (na dnu teksta) popunite obrazac sa imenom i prezimenom, datumom vašeg rođenja, kontakt podacima i navedite nam lažnu informaciju koju ste uočili na našem sajtu. Time ste u konkurenciji za vrednu novčanu nagradu. Nakon toga od našeg tima na mejl će vam stići brošura u cilju dalje edukacije kako da prepoznate lažnu vest. Sa jedne IP adrese moći ćete da pošaljete samo jedan odgovor.

Link obrasca:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8Iv_08jQapMXEqi5a3IKxGYKPFClPJeYM2_lUd7IbHMEmvA/viewform?pli=1

Napomena:

Radio televizija Novi Pazar će u narednom periodu realizovati projektnu nagradnu igru “Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu”. U okviru nagradne igre ćemo na platformama našeg medija objavljivati lažne vesti i sadržaje sa dezinformacijama. Cilj nam je provera mogućnosti naše publika da prepoznaju neproverene informacije i lažne vesti. Molimo sve medije i kolege novinare da sadržaje sa naših platformi u narednom periodu provere pre nego preuzmu i objave na svojim platformama, a u cilju sprečavanja širenja lažnih vesti i informacija.

The post UNICEF: Potreban nam je hitan humanitarni prekid vatre da bismo došli do djece u Gazi appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post UNICEF: Potreban nam je hitan humanitarni prekid vatre da bismo došli do djece u Gazi appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO