Naslovna Sandžak Novi Pazar Uspešna 2013. godina za dvoranu “Pendik”

Uspešna 2013. godina za dvoranu “Pendik”

2013. godina za Sportsko sajamsku ustanovu “Pendik’’ bila je uspešna, istakao je za Regionalnu Radio televiziju direktor Enes Pljakić.

Osim fudbalskih, odbojkaških i rukometnih utakmica, u dvorani Pendik održan je i sajam  tekstila, koji je najavljen i za ovu godinu. U 2014. godinu ova Sportsko sajmska ustanova ulazi sa velikim ambicijama, ističe Pljakić.

Direktor Sportsko sajamske ustanove “Pendik” Enes Pljakić kaže da je 2013 godina bila veoma plodonosna, jer je održan i final four, državno takmičenje u odbojci, sajam tekstila, ali i niz drugih manifestacija.

“U prilici ste bili da gledate boks mečeve za internacionalnu titulu u boksu, kao i ženski kik boks gde su naše prvakinje Ajla i Amela Lukač osvojile svetsku titulu. Takođe, čime možemo da se podičimo jeste memorijalni turnir “Ismail Bandžović Majo” gde smo napravili, ja bih rekao, dva dobra, a to smo povezali na način, što smo se podsetili našeg rahmetli Maja Bandžovića, a s druge strane, smo animirali decu da s bave fizičkom aktivnošću tokom raspusta. Mi smo u pregovorima za još dva sajma, sem sajma tekstila koji nam već predstoji, u pitanju su sajmovi građevinskog materijala i poljoprivrednih mašina koji će biti najverovatnije održani na leto”, rekao je direktor Sportsko sajamske ustanove “Pendik” Enes Plakić.

Ova sportsko sajamska ustanova ističe se i po tome što se redovno održavaju treninzi kako odbojkaša i fudbalera tako i rukometaša i košarkaša. Plakić takođe, najavljuje da će vrlo brzo biti organizovani i seminari za trenere u odbojci, rukometu i košarci. 2014. godina biće ispunjena raznim događajima dodaje on.

Exit mobile version