Uveren u pobedu: Ekrem se uz pivo zagreva za početak “Farme”!

ekrem

Učesnik „Farme“ doputovao u Beograd bez supruge Igbale, u karantinu u kom čeka odlazak u Lisović radi vežbe i uživa u piću u karantinu.
Ekrem Jevrić pre dva dana doputovao je u Srbiju zbog učešća u „Farmi“, koja počinje sutra. Čim je doleteo iz Njujorka, smešten je u karantin. I to sam. Njegova Igbala ostala je u Americi. Kao što je Kurir pisao, Ekrem na „Farmu“ ulazi bez žene. Ali Igbala nije sve prepustila slučaju. Poučena pređašnjim iskustvom, kada je njen Ekrem izgubio glavu za „Vendijem“, ona je nekoliko puta zvala produkciju Pinka i zahtevala „imena svih kurvi koje ulaze na ‘Farmu’“. S obzirom na to da su joj objasnili da takvih nema, a čvrsto joj obećali da Vesna Vukelić Vendi neće boraviti na imanju u Lisoviću, ostala je da mirno spava u Americi.

Ekipa Kurira posetila je Ekrema u karantinu. Pošto je bio omamljen od dugog puta, trebalo nam je dva sata da ga probudimo. Razbudio se uz dve flaše piva.
– Nemam tremu jer ću da pobedim – rekao nam je Ekrem i obećao da će ovoga puta na „Farmi“ da bude vredniji i da će izvršavati sve poslove.

Ekrem je malo vežbao u dvorištu hotela. Brzo se vratio unutra i uhvatio za čašicu. Taj „sport“ mu mnogo bolje ide.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO