VELIKA AKCIJA SPECIJALACA UKP-a NA ČUKARICI: Uhapšen “šverc” klan, ZAPLENJENA velika količina OVOG PROIZVODA

Foto: Enes Sejfić BEOGRAD – Policija nastavlja odlučnu borbu protiv “duvanske mafije” i švercerskih grupa iz zemalja regiona koje deluju preko Srbije.

U nastavku akcije suzbijanja šverca duvana i duvanskih proizvoda pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije su, upadom u jedan objekat na Čukarici, zaplenili 80 kartona (4000 boksa) cigareta različitih brendova i proizvođača.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, uhapseni su D. A. (44), koji je od ranije poznat policiji, i jos jedan muskarac, dok je jedno teretno vozilo otkriveno u blizini magacina poslato na veštačenje.

Osumnjičeni su objekat na Čukarici koristili kao magacin a medju zaplenjenom robom nalaze se cigarete marki Regina, Marlboro, Davidof, Laki Strajk, Vinston, Kamel i Karelia, predvidjene za dalju distribuciju na tržište Evropske Unije.

Policija nastavlja odlučnu borbu protiv “duvanske mafije” i švercerskih grupa iz zemalja regiona koje deluju preko Srbije.

kurir.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO