Veljović: Policija i u Novom Pazaru radi profesionalno

milorad-veljovic-1352360771-196577
Deo građana Novog Pazara traži ostavku načelnika Policijske uprave u tom gradu Dragana Terzića, a pokrenuta je internet peticija i akcija prikupljanja potpisa za njegovu smenu

BEOGRAD – Direktor policije Milorad Veljović izjavio je, povodom zahteva dela građana Novog Pazara za smenom načelnika lokalne Policijske uprave, da policija svuda pa i u Novom Pazaru profesionalno radi svoj posao.

“Policija će sigurno raditi svoj posao krajnje odgovorno i profersionalno i tako će se i ponašati i ne želimo da ulazimo u druge aspekte”, rekao je Veljović.

Prema njegovim rečima, to što se desilo u Novom Pazaru sa pljačkom menjačnice “ne treba da bude povod bilo čega”.

“Imamo više takvih slučajeva u Srbiji i na dobrom sam putu da te slučajeve rešimo”, rekao je on objasnivši da se u vezi svih tih slučajeva vrši “zatvorena obrada“.

Veljović je dodao i da je formirana posebna radna grupa koja se bavi isključivo tim problemima i da očekuje da će vrlo brzo rešiti te slučajeve.

Deo građana Novog Pazara traži ostavku načelnika Policijske uprave u tom gradu Dragana Terzića, pa je nakon niza kritika izrečenih na račun rada policije i protesta ispred zgrade Policijske uprave, pokrenuta internet peticija i akcija prikupljanja potpisa za njegovu smenu.

Izvor : TANJUG

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO