VIDEO // Ljajić: Građani očekuju da Vučić ispuni obećano Sandžaku

Potpredsednik vlade Srbije i predsednik SDPS Rasim Ljajić rekao je večeras gostujući u emisiji OKO da je narod postao politički zreo i da očekuje od političara da uradi nešto za njih te da je onaj ko je u prilici nešto da uradi, može da očekuje glasove.

Ljajić je kazao da su do pre pet šest godina ljudi slušali ko je kako govorio i da li to prija njihovim ušima a sada je najvažnije šta može da se uradi za ljude u infrastrukturno, razvojem, zapošljavanjem a ne parolama.

On je potcrtao da broj glasova koji je osvojen u Sandžaku nije samo zasluga SDP-a koji je vodio kampanju za Vučića u Sandžaku već i SDA koja nije podržala ni jednog kandidata ali su njihovi birači u Sjenici, Tutinu glasali za Vučića očekujući da će on uraditi ono što je obećao Sandžaku.

“To je da autoput prođe preko Pešteri, da poveže Sandžak sa ostatkom Srbije i sa Crnom Gorom. Zatim da se uradi nešto na drugoj infrastrukturi” rekao je Ljajić i dodao da će on lično da se založi da se ljudima u tim mestima oduži i da se više pažnje posveti Pešteru, Tutinu i Sjenici nego što je to do sada bilo.
kompletan intervju na video linku:

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO