Voda u Tutinu ispravna, problem sa čišćenjem zbog neodgovornih pojedinaca

Novi Pazar -Tutin – Voda sa tutinskog vodovoda ispravna je za piće po poslednjim kontrolama vode koje su rađene a koje su pokazale da je i hemijska i bakteriološka ispravnost vode u granicama normale i ona se može bezbedno koristiti.

gradac
JKP Gradac Tutin

Neispravna je voda sa česama u naseljima Kleče i Hadžijine česme Ahmatovića na putu ka Mehovom kršu on je apelovao na građane da ne ostavljaju vodu na česmama u točećem stanju i upozorio da će inspekcija biti rigorozna po tom pitanju.
Direktor JKP Gradac Hajro Šmaković izjavio je da su ga iz Zavoda za javno zdravlje Kraljevo obavestili da su vode za piće kako u gradu tako i u prigradskim naseljima u granicama dozvoljenog. Bakteriološki voda je ispravna naceloj teritoriji koje održava JKP Gradac kazao je Šmaković on je kazao da je JKP Gradac pripalo i čišćenje ulica od snega na područiju opštine Tutin ali da im posao otežava nepropisno parkiranje građana.
“Apelujem na vozače da nam olakšaju čišćenje grada u ovom zimskom periodu da ne parkiraju vozila na trotoare jer ostalo je dosta snega u gradskim ulicama gde mašine nisu mogle da priđu od vozila koja su bila nepropisno parkirana” zaključio je Šmaković.

izvor.Sandzakhaber

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO