VUČIĆ: Ljajić u vladi, o Ugljaninu još nisam odlučio

ŠIMANOVCI – Lider Srpske napredne stranke (SNS) i budući premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će predsednik SDP Rasim Ljajić biti član nove vlade, a da još nije odlučio da li će u njoj biti i lider Stranke demokratske akcije Sulejman Ugljanin.

 

Vučić je posle polaganja kamena temeljca za fabriku nemačke kompanije Dr Etker u Šimanovcima rekao novinarima da će o kadrovskim rešenjima buduće vlade tokom vikenda razgovarati u partijskim organima SNS, a potom i sa ostalim partijama.

Sarajevo – prva stanica novog premijera

Vučić je najavio da će, ako bude izabran za premijera, jedna od negovih prvih poseta biti poseta Sarajevu.
“Može da se dogodi, ukoliko predvodim sledeću Vladu Srbije, da jedna od prvih bude poseta Sarajevu”, rekao je Vučić dodajući da je još potrebno da se dogovori tačan datum posete.

On je rekao i da nadležni organi privode kraju poslove u vezi sa predmetima korupcije i kriminala, ali da će ta borba biti nastavljena, istom žestinom, jer je to borba za bolju ekonomiju i za stvaranje normalne Srbije.

“Ta borba postaje normalna stvar”, rekao je Vučić poručivši da će se ili sve zasnivati na zdravom biznisu, kao što je to biznis kompanije “Dr Oetker”, ili tog biznisa neće ni biti, jer je kriminalan.

“Naša je dužnost da judima obezbedimo prostor da normalno rade”, poručio je Vučić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO