Naslovna Vijesti Hronika Zapaljen automobil porodice Balije zbog zelenaških dugova

Zapaljen automobil porodice Balije zbog zelenaških dugova

U noći sa srijede na četvrtak, automobil u vlasnistvu porodice Balije, cije je jedan od sinova aktivista Stranke pravde i pomirenja (SPP) i nastavnika u osnovnoj školi, zapaljen je ispred njegove kuće. Prema informacijama koje je naš portal dobio, uzrok ovog incidenta navodno su zelenaški dugovi i poslovi kamatarenja kojima se Balija bavi.

Porodica Balija, je nedavno postala vlasnik stana za koji se sumnja da je stečen novcem od poslova kamatarenja i zelenašenja, našla se u sukobima zbog ovih aktivnosti. Izvori bliski istrazi navode da je upravo jedan od njegovih dužnika, nezadovoljan uslovima otplate i pretnjama, odlučio da se osveti zapalivši mu automobil.

Policijski izvori tvrde da je Balija dao novac na kamatu lokalnom pekaru, koji nije uspeo da vrati dug. Pekar je, pod pritiskom i pretnjama Balije, dug vraćao uz pomoć svog brata.

Istraga je u toku, a policija radi na prikupljanju dokaza i identifikaciji osumnjičenih. Aktivnosti clanova porodice Balije u vezi sa zelenašenjem i njegovim poslovnim praksama sada su pod lupom, što bi moglo dovesti do daljih pravnih postupaka.

Exit mobile version