ZBOG TEKSTA SANDZAKHABERA SDA POZIVA SVE ODBORNIKE NA HITAN SASTANAK!!!

NOVI PAZAR – Senzacionalno, posle članka ekipe sandzakhabera o krizi u redovima SDA i situacije sa Ademom Zilkićem, večeras oko 22h iz Ugljaninove partije sve odbornike pozivali na sastanak i obraćanje pred kamerama Regionalne Televizije.

IzvorSENZACIJA koji nam je ispričao istine o krizi u odborničkom klubu SDA tvrdi da su večeras pozivali sve odbornike SDA da dodju sutra na hitan sastanak u prostorijama stranke gde će biti priređena konferencija za novinare na koju će jedino biti pozvana Regionalna Televizija. Anonimni izvor tvrdi da će se svi odbornici pojaviti ali da od te predstave nema ništa.

“Pojavićemo se svi tamo, ali neka se dobro zapitaju, šta rade, sa kime pregovaraju i osnivaju pakt, ponavljam nećemo izdati našeg Rejsa, pokušavaju oni i druge metode, evo na primer zvali su i Đerleka da uđe sa njima i Zukorlićevim u vlast, šta će im Đerlek, jer oni i sami imaju većinu” poručio je on.

On ističe da Baćićanin i Škrijelj imaju problema u međusobnoj komunikaciji jer je Baćićanin bliži opciji koja podržava pakt sa Zukorlićem dok Škrijelj to ne podržava.

Da podsetimo, nesuglasice i problemi na relaciji SDA – Rijaset nastale su zbog toga što je Ugljanin koji je i osnivač Rijaseta, podržao inicijativu za pomirenje Islamskih Zajednica a koju su Zilkić i Zukorlić okarakterisali kao osnivanje treće Islamske Zajdenice.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO