ZUKORLIĆ I KALAĆ STATISTIČKA GREŠKA U CRNOJ GORI! Bošnjaci “provalili” kumovanje sa četničkim vojvodom Andrijom Mandićem!

Rožaje – Podgorica – Politički debakl Muamera Zurkolića i njegovog crnogorsko-srpsko-bošnjačkog konglomerata u Crnoj Gori koji predvodi politički diletant Hazbija Kalač te pobeda Bošnjačke stranke od koje će dalje zavisiti formiranje vlasti u toj zemlji pokazuje da Bošnjaci neće u koaliciju sa četničkim vojvodom Andrijom Mandićem i njegovim prikolica partijama.

Naime, Zukorlić je doživeo težak poraz na nivou statističke greške koja iznosi 0,03 odsto. Upravo toliko fali Bošnjačkoj stranci za još jedan mandat. To pokazuje da su Zukorlićeve namere bile da oslabi Bošnjačku stranku koja ima jako biračko telo i tako podijeli Bošnjake u Crnoj Gori i oduzme im jedan mandat kako nebi mogli odlučivati.

Međutim u svojim podlim namerama nije uspeo. Jedno što je uspeo to je da umanji broj predstavnika Bošnjaka u budućoj vlasti. Ali, sada se “Bošnjaci pitaju” za većinu u crnogorskom parlamentu zajedno sa Albancima u drugim manjinskim narodima.

Debakl Zukorlića i njegove retrogradne politike predvođene političkim diletantom Hazbijom Kalačem kojem je narod rekao svoje pokazuje da je narod počeo da “provaljuje” njegovu politiku “drugovanja” sa četnicima iz Crne Gore.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO