Zukorlić i Radončića proglasio “izdajnikom” pogledajte šta o Radončiću misle njegovi saradnici – VIDEO

Nakon teksta koji je danas objavljen o muftiji Muameru Zukorliću i pored više pokušaja iz redakcije da stupe u kontakt kako bi demantirao ili potvrdio činjenice koje ima “avaz” po pitanju stanja u islamskoj zajednici u Srbiji, mešihat islamske zajednice proglasio je vlasnika te novine inače ministra sigurnosti i predsednika SBB BIH koja je na izborima kratko nakon formiranja osvojila rekordan broj glasova za “izdajnika i najveću podvalu bošnjacima”

fahro2

U saopštenju se kaže da motiv ovakvog pokušaja Fahrudina Radončića treba tražiti u činjenici da je nakon uspjeha da poveže medijsku, kriminalnu i političku moć jedinu opasnost vidio u organizacijama i ustanovama koje predvodi muftija Zukorlić.

Sa pozicija trokuta moći Fahrudin Radončić je došao u priliku da zada konačni udarac Bosni i Bošnjacima što je očito uloga koju je preuzeo od svojih političko-kriminalnih mentora zbog kojih je 90-ih i došao u Bosnu.

Kako drugačije razumjeti tako niske udarce na ličnost i obraz Muftije posredstvom novine koja je godinama predstavljana kao nacionalna novina Bosne i Bošnjaka, a koja je nastala od novca donatora – prijatelja Bosne, kojeg je Radončić dobio posredstvom predsjednika rahmetli Alije Izetbegovića. Dnevni avaz nije glas Sarajeva niti Bosne, a ponajmanje Bošnjaka, a Fahrudin Radončić je najveća podvala državi Bosni i bošnjačkoj naciji, a što će naredno vrijeme potvrditi.

Podsjetimo Dnevni Avaz najtiražnija je dnevna novina u BIH, pored novina ova medijska kuća ima svoju televiziju, štampariju kao i niz drugih delatnosti a vlasnik “Avaza” Fahrudin Radončić jedan je od rijetkih ljudi u BIH koji se otvoreno zalagao i stao u odbranu Bosne u vreme agresije.

Cerić i Radončić
Cerić i Radončić

Reisu l ulema Mustafa Cerić na kraju svog mandata kazao je da je Radončić zaslužan da je islamska zajednica udarila temelje na kovačima upravnoj zgradi jer je on ustao i dao prve priloge i ustvrdio da ne za da li bi se to moglo napraviti

 

Radončić video:

Pogledajte takođe šta akademik Muhamed Filipović kaže za Fahrudina Radončića. Inače Filipović je čovjek koji je izdao knjigu o Muameru Zukoliću.

Podsjetimo Dnevni Avaz je objavio danas tekst o muftiji Zukorliću koji možete protičtati i na našem portalu a evo i konkretnog linka

KLIKNI OVDE ZA AVAZ

KLIKNI OVDE ZA SANDZAKHABER

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO