Zuković i Ćorović favoriti za Sportskog radnika godine

Ovih dana novopazarski sportski klubovi izabraće najbolje u 2016. godini. Proglasiće se najveće nade, najbolji među trenerim, najbolja sportistkinja, najbolji sportista kao i najbolji sportski radnik u ovoj godini.

U kategoriji najbolji sportski radnik izdvaja se nekoliko imena. Među najvećim favoriti su Edini Zuković i Ervin Ćorović.

Klubovi u kojima deliuju ova dva velika sportska rednika beleže vrhunske rezultate.

Ambiciozni Edin Zuković kao sportski direktor dao je veliki doprinos sjajnim rezultatima atletskog kluba Novi Pazar a založio se i za izgradnju atletskog stadiona. Kao selektor juniorske reprezentacije Srbije sa svojim takmičarima osvajao je medalje ove godine širom Evrope. Osim toga on je i jedin Novopazarac koji je ikada bio selektor neke reprezentacije. Njegov rad preporučio ga je trenutnom lideru crnogorske Erste lige KK Ibru, sa čijim je košarkašima radio fizičke pripreme za ovu sezonu. Sve ovo svrstava ga u sami vrh sportskih radnika Novog Pazara za 2016. godinu.

Odbojkaši su nam i ove godine priredili evropske utakmice i borbu za titulu. Da se naših Plavih boje i velikani odbojke kao što su Vojvodina, Crvena zvezda i Partizan, između ostalih zaslužan je i predsednik ovog kluba Ervin Ćorović. Lekar po struci i direktor Doma zdravlja Novi Pazar, ulaže puno rada i truda kako bi ovaj klub beležio vrhunske rezultate.

Kome će Sportski savez Novog Pazara dodeliti ova priznanja ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO