EKSKLUZIVNO!!! FUAD BAĆIĆANIN UHVAĆEN U LAŽI I KRAĐI RUKOMETNOG KLUBA! (Dokazi)

Fuad Baćićanin , osoba koja je mnogo puta slagala i pokušala da obmani javnost. U narednom periodu bavićemo se njegovim lažama, prevarama, krađama…

bacicanin
Fuad Baćićanin 

Krenućemo od najsvežije izjave gde je Fuad Baćićanin  podneo ostavku na mesto predsednika Rukometnog kluba Novi Pazar zbog, kako je naveo, lošeg odnosa gradskih vlasti prema klubovima i sportu.

Samo nekoliko meseci pre isti Fuad Baćićanin  je obećavao da će Rukometni klub Novi Pazar ući u superligu. Znajući da je on pulen Sulejmana Ugljanina (SDA) ne čudi nas činjenica da je po ko zna koji put slagao narod, jer RK Novi Pazar ne ulazi u superligu. 

Naša redakcija je na osnovu Zakona o dostupnosti informacija uputila zvaničan dopis Sportskom savezu Novog Pazara u želji da se ispitaju reči Fuada Baćićanina  da se gradske vlasti loše odnose prema RK Novi Pazar. U nastavku izjave Fuad Baćićanin  kaže “Hteli smo da pomoću naših sponzora rasteretimo Grad, koji nas je u poslednja tri meseca prestao finasirati”.

Zatražili smo koliko se novca prebacuje Rukometnom klubu Novi Pazar i nakon dva dana dobili skenirani dokument i objašnjenje:

  • Da je ista vlast na čelu sa Mehom Mahmutovićem u januaru platila pripreme Rukometnom klubu Novi Pazar u iznosu od 600.000 din.
  • Da je vlast na čelu sa Mehom Mahmutovićem u svim ostalim mesecima pomagala rukometni klub Novi Pazar u skladu sa obavezama koje je imao RK Novi Pazar i zahtevima koje je rukometni klub tražio od Grada Novog Pazara
  • Da će u mesecu maju biti prebačena redovna tranša koja će nastaviti kontinuirano podržavanje RK Novi Pazar
Izvod
KO OVDE LAŽE? Naravno, Fuad Baćićanin

Ako je gradska vlast prestala finansirati Rukometni klub Novi Pazar gde je otišao prebačeni novac? 

U narednom periodu ćemo Vam prikazati dokaze o malverzacijama u Rukometnom klubu Novi Pazar, krađi novca na pripremama, krađi novca u saradnji sa pojedinim igračima i upravom kluba, naplaćivanju dnevnica i lažnih poseta Fuada Baćićanina 

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO