Fudbaleri Jošanice u Srpskoj ligi Zapad, Ras u Raškoj okružnoj ligi

Fudbaleri Jošanice odigrali su u Novopazarskoj Banji nerešeno 3:3 protiv Šumadije 1903, u utakmici poslednjeg kola Šumadijsko-raške zone.

U meču bez takmičarskog značaja, s obzirom da je pazarski zonaš ranije obezbedio ulazak u viši rang, domaćin je poveo golom Rijalda Sulejmanovića u 37. minutu, da bi dva minuta kasnije izjednačio Nikola Miljković.

Jošanica je u drugom poluvremenu vodila sa 2:1 i 3:2 pogocima Mirze Šaćirovića u 46. i Nazima Hadžibulića u 65. minutu, što su Kragujevčani dva puta uspeli da neutrališu preko Aleksandra Đorđevića iz jedanaesterca u 51. i Predraga Pavlovića u 75. minutu.

Novopazarski Ras je u 26. kolu kao gost slavio protiv Korićana sa 3:2, dok je Bane 1931 u Raški odigrao 1:1 sa Poletom iz Ratine.

Jošanica je osvojila šampionsku titulu sa 62 boda i od naredne sezone igraće u Srpskoj ligi Zapad, a iza sebe je ostavila najbliže pratioce Bana 1931 sa 56 i Šumadiju 1903 sa 42 boda.

U okružni stepen takmičenja ispale su ekipe plasirane između 11. i 14. mesta – Karađorđe iz Ribnice sa 26, Ras sa 23, Budućnost iz Resnika sa 15 i poslednji Korićani sa osam bodova.

M. Minić

The post Fudbaleri Jošanice u Srpskoj ligi Zapad, Ras u Raškoj okružnoj ligi appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO