Još jedna novopazarska ulica dobila asfalt

Za meštane Ulice Vehba Kolašinca danas je bio poseban dan. Posle mnogo godina, konačno su dočekali da i njihova ulica bude asfaltirana. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa saradnicima obišao je danas meštane koji su mu rekli da su srećni i da za njih ovaj put život znači.

I ove godine Novi Pazar je veliko gradilište. Pored mnogih radova na uređenju grada najviše pažnje posvećuje se putnoj infrastrukturi tako da je veliki deo gradskih a i seoskih ulica asfaltiran. Grdonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac kaže da je srećan uvek  kada vidi svoje sugrađane koji su zadovoljni jer se sve što je planirano da se uradi i odrađuje.

“Preduzeće AD “Novi Pazar -Put”  koje je angažovalo i podizvođače , asfalterske radove izvodi po dinamici koja je predviđena kako bi sve ulice koje su za ovu godinu u dogovoru sa lokalnom samoupravom predviđene za asfaltiranje bile i završene”, kazao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac. On je rekao da je Novi Pazar trenutno najveće gradilište u Srbiji i da je Grad izdvojio najviše novca iz budžeta za  infrastrukturu kako putnu, kanalizacionu, komunalnu tako i za uređenje sportskih terena i objekata i samog grada. Dodao je i to da se uporedo radi kako u gradu tako i na periferijama i seoskim područijima a sve to kako bi se poboljšali uslovi života svih građana.

“ Završen je i tender za trideset novih ulica koje su takođe ušle u  program asfaltiranja za ovu godinu a radove će izvoditi takođe AD “Novi Pazar-Put”, istakao je Biševac.

Kao  što je i rekao, sve ulice koje su planirane da se asfaltiraju  i biće a sugrađani treba da imaju samo malo strpljenja i razumevanja jer radovi teku onako kako je to predviđeno planom za uređenje grada.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO