Naslovna Sport Odbojkašice na korak od Prve lige Srbije

Odbojkašice na korak od Prve lige Srbije

odbojkasice-na-korak-od-prve-lige-srbije
Odbojkašice na korak od Prve lige Srbije

Sjajne stvari dešavaju se u novopazarskoj odbojci. Muški tim nadomak je baraža za povratak u elitni rang, dok odbojkašice nišane premijerni plasman u Prvu ligu Srbije.

Četiri kola pre kraja takmičenja u Drugoj ligi Zapad, izabranice Hamza Zatrića na korak su najvećeg uspeha u istoriji kluba.

Pazarke su imale samo jedan loš dan u tekućem prvenstvu, kada su u trećem kolu u Kraljevu izgubile u tri seta od Tehničara.

Od tada su nanizale 15 trijumfa i na ukupnom su skoru 17/1, koliko ima i drugoplasirani kraljevački Gimnazijalac, kojeg dočekuju krajem marta.

Taj meč u Dvorani Sportske akademije Douš verovatno će odlučiti novog prvoligaša.

“Ovo smo priželjkivali. U priču smo krenuli pre tri godine, kada je ovaj tim počeo da se formira. Bilo bi dobro da devojke nastave da napreduju kroz prvoligaške utakmice”, rekao je trener Zatrić.

Iako se klub iz godine u godinu suočava sa fluktuacijom, Zatrić nalazi način da oformi mlad i snažan kolektiv, koji je i prošle sezone bio u vrhu drugoligaške tabele.

“Ima mnogo talentovanih devojaka. Mislim da se radi o potencijalu za znatno veće domete. Ulazak u Prvu ligu bio bi velika stvar za ženski sport u Novom Pazaru”, ocenila je kapitenka Edina Ibrović.

Odbojkašice Novog Pazara do kraja očekuju utakmice protiv Mokre Gore, Gimnazijalca, Leposavića i Tare.

M. Minić

The post Odbojkašice na korak od Prve lige Srbije appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version