Otvoren Gradski bazen u Novom Pazaru

NOVI PAZAR – Danas je sa zadovoljstvom otvoren Gradski bazen u Novom Pazaru. Gradski bazen pružiće građanima Novog Pazara i okolnih mesta izuzetno prijatno i osvežavajuće iskustvo kupanja.

Jutarnji termin od 9 do 10 časova biće posebno rezervisan za školu plivanja i usavršavanje tehnike. Ovde će učesnici imati priliku da unaprede svoje plivačke veštine pod stručnim nadzorom instruktora.

Nakon toga, od 11 do 14.30 časova, bazen će biti otvoren za sve posetioce. Ovaj mešoviti bazen pružiće priliku svima da se rashlade i uživaju u vodi. Deca, mladi i odrasli imaće priliku da se opuste i uživaju u ovom izuzetnom prostoru.

Dame čeka posebno iznenađenje, jer će od 15 do 17 časova bazen biti rezervisan samo za njih.

Nakon toga, od 17.00 do 19.00 časova, bazen će svim posetiocima ponuditi rekreativno vreme za opuštanje i uživanje.

Ulaznica za bazen iznosiće simboličnih 200 dinara, što je pristupačna cena za sve. Važno je napomenuti da deca do sedam godina imaju besplatan ulaz u pratnji odrasle osobe, tako da cela porodica može zajedno da uživa u ovom iskustvu.

Bazen će posetiocima pružiti ne samo osveženje i zabavu, već i razne mogućnosti za uživanje. Posebna pažnja biće posvećena podršci deci sa smetnjama u razvoju i slabijim materijalnim uslovima.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO