Prljava kampanja iz kuhinje Muamera Zukorlića i tajkuna Miškovića!

Novi Pazar – Ni pet dana nije prošlo od Zukorlićevog poziva na čistu kampanju a njegovi odbori po Sandžaku dobili su e-mail sa uputstvima za “prvljavu” internet kampanju protiv svojih političkih neistomišljenika. Sandžakhaber je na svoj e-mail dobio uputstvo odborima po Sandžaku u kojem stoji kako da se politički protivnici Muamera Zukorlića ljagaju sa izmišljenih facebook i twitter profila te komentarima na sajtovima.

NIKO NIJE POŠTEĐEN!

1
Da bi stvar bila jo uverljivija Sandžakhaber je dugo čekao na objavljivanje ovog dokumenta jer nismo bili sigurni da nije u pitanju neka podvala. Međutim kako protiče vreme sve postaje jasnije da je u pitanju ozbiljno osmišljen plan.
U dokumentu stoji da Svako treba da otvori po tri E-mail adrese, a onda da kreira po tri lažna profila na facebook-u i tako na twitter-u.
“Te profile održavati kao da su vaši lični i svakodnevno ih osvježavati. Također trebate komentirati na portalima” stoji u poruci.
Ciljevi ove negativne medijske kampanje su: Rasim Ljajić, Suleman Ugljanin, Meho Mahmutović i Emir Elfić.
U dokumentu još stoji i uputstvo kako treba nazivati kojeg od pomenutih pa je tako naredba da od Emira Elfića treba stvarati izdajnika Islamske zajednice, koji se prodao Beogradu za šaku para, prodao veru i da je spreman sa svima da uđe u koaliciju. Sve ljude koji će biti na listama SDA, SDPS, SDP, BDZ i ostale diskreditovati i nazivati neznalicama i lopovima. Rasima Ljajića nazivati četnikom, haškim braniteljem, izdajnikom, nevernikom i drugim pogrdnim imenima. Meha Mahmutovića nazivati Lopovom, prevarantom, neznalicom i kukavicom i nesposobnjakovićem. Sulja Ugljanina prozivati mutavim, rušiteljem islamske zajednice, pominjati šta je sve ukrao u vreme mandata.

Mediji pišu da sličnu kampanju sprovodi i tajkun Miroslav Mišković koji je ujedinio tajkune protiv koalicije oko SNS i Aleksandra  Vučića negativnim komentarima na internetu.

2

MIŠKOVIĆ NAREDIO: Lažite na internetu 24 sata dnevno, Vučić mora da padne!

 

Trik: Tajkun pokrenuo internet kampanju i angažovao medije i analitičare da ismeju lidera SNS i motivišu birače da glasaju za Vučićeve političke protivnike

Miroslav Mišković, marina lopicic

Traži način da se oslobodi sudskog procesa… Miroslav Mišković

BEOGRAD – Ne bira sredstva.

Miroslav Mišković, vlasnik „Delte“ i jedan od najbogatijih tajkuna, počeo je da sprovodi svoju paklenu strategiju za rušenje Aleksandra Vučića i slabljenje SNS – izdvojio je ogroman novac, koji će otići u džepove političara, medija, takozvanih nezavisnih intelektualca i nevladinih organizacija.

Internet magovi

– Smišljeni su udari na Vučića iz nekoliko pravaca. Organizovao je internet kampanju – da se preko društvenih mreža ismeva i obesmišljava svaki potez Vučića ili SNS. Angažovani su tviteraši, blogeri, forumaši koji preko interneta šire duhovite priče – navodi izvor Kurira i dodaje da je naređeno da se svakodnevno izbacuju cinični komentari na Vučićev račun.

Indikativno je, tako, da je veoma aktivan tviteraš koji se predstavlja upravo kao Miroslav Mišković.
– Da sam mlađi, pošao bih i ja da spasavam zavejane. I da sam političar. U predizbornoj kampanji – jedan je u nizu ironičnih komentara kojim se aludira na spasavanje zavejanih u Feketiću.

Prema rečima našeg sagovornika, ideja je da se Vučić predstavi kao diktator.
– Paralelno sa internet kampanjom, intelektualci koji se deklarišu kao nezavisni i predstavnici pojedinih NVO, ali i analitičari vodiće kampanju protiv „belih listića“. Upravo oni koji su pred izbore 2012. propagirali ideju da građani iskažu revolt neglasanjem, sada su naglasniji zagovornici da svi moraju da iskoriste svoje glasačko pravo – priča naš sagovornik i dodaje:

Protiv belih listića

– Njihov zadatak je da animiraju biračko telo stranaka protivnika SNS, jer se beli listići, prema našem izbornom sistemu, slivaju najjačoj stranci, tačnije, naprednjacima. I to je jedan od načina da se perfidno umanji snaga Vučića i SNS, a digne rejting ostalih političkih opcija.

Konačno, u medijima bliskim Miškoviću nastaviće se lansiranje političkih afera, ali se neće štedeti ni Vučićeva porodica:
– U sve to uključeni su i pojedini političari – dodaje sagovornik Kurira i objašnjava da je Miškovićev cilj odlazak Vučića s vlasti kako bi se spasao istraga i izvukao iz sudskog procesa koji se protiv njega vodi za malverzacije u putarskim preduzećima.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO