Urnebesna komedija “Imamo dojavu” za Dan žena u Novom Pazaru

Komedija “Imamo dojavu” autora Semira Gicića biće izvedena za Dan žena
8. marta u Kulturnom centru u Novom Pazaru sa početkom u 20 sati.
U pitanju je duhovita priča o novopazarskom studentu Besimu koji pokušava da opstane u Beogradu. Bez posla, kao i pomoći roditelja, nailazi na probleme opšte egzistencije, te sa svojim cimerom Sinišom zajedno nisu u mogućnosti da vrate dugove gazdarici Mari koja im izdaje garsonjeru pod zakup. Mara preuzima inicijativu i postavlja im ultimatum, te pokreće biznis koji obećava veliki novac za kratko vrijeme, ali će taj posao neočekivano uvesti svo troje u mnoge nevolje.

Predstava je premijerno odigrana 8. marta 2016. godine u Akademiiji 28 u Beogradu.
U predstavi igraju poznati i popularni glumci: Zinaida Dedakin (serije “Bela lađa”, “Urgentni centar”, “Pevaj brate”, “Jesen stiže dunjo moja”, “Žigosani u reketu”, Nepobedivo srce, filmovi “Ničije dete”, “Taxi bluz”…) i Zlatko Rakonjac (glavna uloga u filmu “Mi nismo anđeli 3“, film “Na lepom plavom Dunavu“, serija “Žene sa Dedinja“ i emisiju “Večernja TV dostava).

Novopazarac Semir Gicić je autor brojnih komedija: “Pazi s kime spavaš”, “Čekajući ministra”, “Ko vama dade predstavu”, “Deža vi”, “Ljubavne igrarije”.
Predstava “Imamo dojavu” je prva twitter predstava na ovim prostorima. Duhovit tekst koji poseduje preko stotinu najboljih tvitova koji služe kao replike.
Cijena ulaznice je 300 dinara.

Izvor Sandzacke novine

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO