CRNOGORSKA IZBORNA KOLUMNA: Trojanski konj i Kadirove pare!

Ne tako davno, svi se toga sećamo, kada je proruska opozicija kampovala ispred Vlade Crne Gore sa svom četničkom ikonografijom zaviori se i Sandžački bajrak. Njega nije odneo na to prljavo mesto ni Mandić ni Mladić ni Medojević već lično i personalno Hazbija Kalač kako bi se dodvorio četnicima a njegov šef Rusima.

 

Tada se, valja podsetiti, održaše i parlamentarni izbori a bio je planiran i državni udar u kojem je učestvovao i Dikić iz srpske Žandarmerije koji se “vadio” na bolest a pre te bolesti je trenirao i kačio slike sa priprema po fejsbuku.

Nije nama interesantan Dikić, pomenut je zbog toga što je baš neko od njegovih saradnika na sudskom procesu rekao “da je jedan muftija dobio poveliku svotu novca od Kadirova” za podršku Bošnjaka ovim četnicima sa šatorima.

DEO IZ TEKSTA

Jedini muftija koji je saradjivao sa proruskom opozicijom je Zukorlić, tome svedoče i sandžački bajraci i Hazbija koji zdrušno podržavaše četnike Mandića, Kneževića i ostalu kamarilu.

Danas se u Crnoj Gori održavaju predsednički izbori a scenario proruske opozicije i bošnjačkih crnogorskih plaćenika pomirenih sa četnicima je drugačiji. Sada je plan da se uradi ono što je već urađeno u nekim bivšim sovjetskim zemljama poput Gruzije. Plan je da se deo bošnjačkih glasova da muslimanu a za tu prljavu rabotu izabran je nesrećni Hazbija za šta je neko uzeo veliku svotu novca i šta mora da sprovede u delo.

No, sve se to u Bošnjaka zna, zna se ko je Hazbija i ko je muftija i ko je Milo i šta je i kako je uradio za Bošnjake. A zna se i ko ne sme da ode u Crnu Goru već duži vremenski period jer je kukavica.

Zato ovih dana analitičari upozoravaju na trojanskog konja u Bošnjaka, koji hoće da otkine onaj deo glasova koji je pomogao crnogorsku nezavisnost a koji smeta u ostvarivanju cilja povratka Crne Gore u prošlost i potpadadanja pod Ruski uticaj i Rusku čizmu. Ima ona stara “nedao ti Bog da te Rus hrani” pa Bošnjaci kapu na koleno pa razmislite…

K.Hot.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO