EVO DOKAZA! Zukorlić sarađuje sa četnicima? Gačević predsednik ravnogorskog porkreta za Zlatiborski okrug! FOTO VIDEO

Prijepolje – Milan Gačević koji je jedan od najbližih sadadnika prijepoljskog predsednika BDZS Samira Tandira koji se non-stop slika sa njim po televizijama, na zvaničnom sajtu ravnogorskog pokreta Draže Mihajlovića vodi se kao predsednik ravnogorskog pokreta za Zlatiborski okrug!

LINK RAVNOGORSKOG POKRETA

Адресар

Gačević koji je pre par dana okačio na svom profilu link u kojem se veliča Draža Mihajlović ranije je u skupštini tog grada izjavio da mrzi Džamije.


Četnički pokret Draže Mihajlovića na svom sajtu navodi kompletnu organizaciju i može se pronaći na sledećem linku, gde se navodi i kontakt telefon Milana Gačevića kako bi mu se javljali četnici iz tog kraja.


Gačević je jedan od najbližih saradnika prijepoljskog BDZS-a i non-stop obilazi Pijepolje te gostuje na Zukorlićevoj televiziji Sandžak kako bi blatio istaknute Bošnjake iz Prijepolja i okoline. 


Sa druge strane, prijepoljci masovno napuštaju BDZS zbog kolaboracije sa četnicima jer je taj kraj stradao od četničke kame u vreme drugog svetskog rata.


Ovo nije prvi put da se Zukorlić sa Tandirom dodvorava četnicima, setimo se kada je fantomsko BNV htelo da rehabilituje Jusufa Mehonjića koji je baš iz prijepoljskog kraja a koji je takodje bio saradnik četničkih snaga koje su harale Sandžakom ali je osujećen u tom pokušaju.


POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO