Gaza: Do sada ubijeno blizu 3.500 Palestinaca

Gaza svakog sata broji nive žrtve. Više od 1.000 palestinske dece ubijeno je u najnovijoj eskalaciji izraelsko-palestinskog sukoba. U proseku je 100 dece ubijeno svaki dan od početka sukoba 7. oktobra. Izraelska vojska već 12 dana nastavlja s napadima na Pojas Gaze.

Broj poginulih u izraelskim napadima od 7. oktobra u Pojasu Gaze povećan je na 3.478, uz više od 12.000 povređenih.

Gaza već proživljava tešku humanitarnu krizu jer nema struje, dok vode, hrane, goriva i medicinskih potrepština ponestaje.

AA/A.N.

 

Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu
Klikom na link (na dnu teksta) popunite obrazac sa imenom i prezimenom, datumom vašeg rođenja, kontakt podacima i navedite nam lažnu informaciju koju ste uočili na našem sajtu. Time ste u konkurenciji za vrednu novčanu nagradu. Nakon toga od našeg tima na mejl će vam stići brošura u cilju dalje edukacije kako da prepoznate lažnu vest. Sa jedne IP adrese moći ćete da pošaljete samo jedan odgovor.

Link obrasca:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8Iv_08jQapMXEqi5a3IKxGYKPFClPJeYM2_lUd7IbHMEmvA/viewform?pli=1

Napomena:

Radio televizija Novi Pazar će u narednom periodu realizovati projektnu nagradnu igru “Pronađi lažnu vest i osvoji stvarnu nagradu”. U okviru nagradne igre ćemo na platformama našeg medija objavljivati lažne vesti i sadržaje sa dezinformacijama. Cilj nam je provera mogućnosti naše publika da prepoznaju neproverene informacije i lažne vesti. Molimo sve medije i kolege novinare da sadržaje sa naših platformi u narednom periodu provere pre nego preuzmu i objave na svojim platformama, a u cilju sprečavanja širenja lažnih vesti i dezinformacija.

The post Gaza: Do sada ubijeno blizu 3.500 Palestinaca appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Gaza: Do sada ubijeno blizu 3.500 Palestinaca appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO