Monstruozno ubistvo: Ovo je 21-godišnji Dino koji je zaklao druga, a njegovu djevojku izbo deset puta!

Horor na drugom spratu stambene zgrade u Crikvenici, udarci, vrisak, lomljava, bijeg niz stubište, zapomaganje, krv po stubištu.

Tim riječima komšije opisuju ono što se u nedjelju u poslijepodnevnim satima dogodilo u stanu u Ulici kralja Tomislava na kućnom broju 118b. U strahu su, policija ih je ispitivala, “nemam komentara”, odgovaraju na sva daljnja pitanja. Njihova je kuća, naime, bila poprište okrutnog ubistva i pokušaja ubistva u kojem su sudjelovale izrazito mlade osobe.

U stanu porodice Jagodić policija je, po svom dolasku, zatekla beživotno tijelo 22-godišnjeg Ivana Jagodića, a pokraj njega je ležala njegova 19-godišnja djevojka, teško ozlijeđena.

Oboje su po tijelu imali desetke ubodnih rana, zločin je evidentno bio počinjen hladnim oružjem. Ivan je, nažalost, podlegao povredama, a 19-godišnjakinja je, u izrazito teškom stanju, prevezena na Odjel hitne pomoći riječkog KBC-a na Sušaku, gdje je odmah podvrgnuta operaciji.

Nalazi se na intenzivnoj njezi, i dalje je u životnoj opasnosti.

Potraga za ubicom nije trajala dugo. Policija je “okupirala” cijelu Ulicu kralja Tomislava, zaustavljali su i automobile na okolnim cestama, stigli su forenzičari iz Rijeke, kao i interventni vod. Tragova na mjestu zločina nije nedostajalo. Krvi je bilo po ulici, kao i na stubištu nedaleko od zgrade. Inspektori su ekspeditivno izuzimali dokaze kako ih ne bi isprala kiša. Oko trake kojom je okruženo mjesto zločina okupljali su se i turisti, radoznalo posmatrajući što se događa.

Potjera je rezultirala uhićenjem ubojice nešto poslije 19 sati. Policija ne otkriva njegov identitet, no Jutarnji.hr doznaje da se radi o Dini Kulišeku, 20-godišnjaku iz Dramlja, naselja koje je predgrađe Crikvenice. Zajedno s njim bio je 20-godišnji M. M. koji mu je pokušao pomoći u bijegu, ali utvrdilo se da on nije sudjelovao u ubistvu.  

Kulišek je, kako neslužbeno Jutarnji.hr saznaje, baš kao i M. M., otprije poznat policiji, a motiv surovog ubistva je, navodno, povezan s poslovima oko droge.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO