ZAVRŠEN SASTANAK! ODLAGANJE IZBORA OPŠTI STAV! Predsednik Vučić saglasio se sa većinom prestavnika stranaka koje su najavile izlazak na birališta!

U Palati Srbija završen je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima političkih stranaka koje su najavile učešće na izborima 

Sastanak predsednika sa predstavnicima političkih stranaka, kom su u prisustvovali i premijerka Ana Brnabić, predsednica Skupštine Maja Gojković i generalni sekretar Predsedništva Nikola Selaković završen je nešto posle 18.30.

Učesnici su u Palatu Srbija došli nešto pre 17 časova, a kako su preneli Tanjugu, želeli su da poruče da je važno jedinstvo u ovim trenucima, kao i da je realno da se izbori zakazani za 26. april odlože.

Među učesnicima sastanka bili su predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić, predsednik DS S-a Miloš Jovanović, predsednik Nove stranke Zoran Živković, prvi na listi Ujedinjene demokratske Srbije Marko Ðurišić, predsednik SVM-a Ištvan Pastor, predsednik Stranke slobode i pomirenja Muamer Zukorlić, predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović i drugi…

Šapić je posle sastanka rekao Tanjugu da niko zbog aktuelne situacije nije potezao temu izbora kao nešto važno, navodeći da je konstatovano da će se oni održati kada se za to steknu uslovi.

On je napomenuo da niko nije insistirao na datumu izbora, i podvukao da to nije učinio nijedan predstavnik nijedne stranke.

Šapić je ocenio da je atmosfera na sastanku bila izuzetno ozbiljna i odgovorna, i da je pozitivno iznenađen koliko su svi bili svesnosti važnosti situacije.

Kako je ocenio, došao je trenutak da srpski narod pokaže jedinstvo i da postoje važnije stvari od unutarstranačkih interesa.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO